Exhibitions, Moldova art, Moldova Culture

TEZAURUL CHISINAULUI, Expoziție de pictură marca STARART

Ghenadie+Sontu+Fine+Art+Chisinau+Stories+ExhibitionCompania STARNET are onoarea să vă invite la expoziția de pictură “Tezaurul Chișinăului” a artistului plastic Ghenadie Șonțu, care se va desfășura în perioada 1 Octombrie – 20 Decembrie în Centrele de Vânzări StarNet din sectoarele Botanica, Râșcani și Centru.

Aceasta este a 4-a expoziție din cadrul proiectului StarART a cărui misiune este promovarea tinerelor talente și cultivarea gustului estetic în rândul populației. Prin acest vernisaj, StarNet își propune să valorifice și să atragă atenția cetățenilor urbei noastre la patrimoniul cultural arhitectural al capitalei și să trezească dorința de a contribui la dezvoltarea orașului Chișinău.

Colecția “Tezaurul Chișinăului” ne prezintă o serie inedită de tablouri dedicate bijuteriilor arhitecturale ale orașului Chișinău. Lucrările artistului sunt realizate în tehnica „alla prima”, având la bază metodele artiștilor realiști contemporani.

Autorul picturilor, Ghenadie Șonțu și-a făcut studiile la Institutul de Management al Artelor DeVos, la Centrul Kennedy din Washington, în Statele Unite și a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova. Este bursier al programului de Diplomație Culturală al Institutului Cultural Român din Londra. Actualmente reprezintă în calitate de expert Republica Moldova în cadrul programului Compendium – Cultural Policies and Trends in Europe al Consiliului Europei.

Vă invităm în oficiile noastre să admirați adevăratul Tezaur al Chișinăului!

Advertisements

About Ghenadie Sontu

www.ghenadiesontu.com

Discussion

Comments are closed.

%d bloggers like this: